3 bărbați au fost reținuți în urma unor percheziții domiciliare în Blaj

Trei bărbaţi, cu vârste de 20, 31 şi 43 de ani, toţi din municipiul Blaj, bănuiţi de săvârșirea a 7 fapte de furt şi a 3 tentative de furt, au fost identificați şi reţinuți de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj.

În perioada mai – decembrie 2018, aceștia ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţe, case în construcţie şi într-o societate comercială şi ar fi sustras bunuri în valoare totală de 86.000 lei, între care bijuterii, articole vestimentare, scule electrice, produse electrocasnice, obiecte de artizanat, o armă din categoria celor neletale dar şi un autoturism pe care l-ar fi folosit la săvârșirea unuia dintre furturi, iar ulterior l-ar fi abandonat.

Se pare că, o parte din bunurile sustrase ar fi fost valorificate de către cei 3 bănuiţi, în pieţe şi talciocuri din judeţul Alba.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că cei 3 ar fi încercat să sustragă bunuri din alte trei locuinţe aflate pe raza municipiului.

Poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare, cu ocazia activităților de cercetate şi pentru obţinerea de probe şi recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii au identificat şi recuperat bunuri în valoare de 27.000 de lei.

În cursul zilei de azi, 11 ianuarie, urmează ca cele trei persoane reţinute să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea întregului prejudiciu cercetările sunt continuate.

Articolul precedentBărbat din Galda de Jos cercetat de profanare de cadavre
Articolul următorItalian, urmărit internaţional, prins la Sebeş

Comments are closed.