Intervenții ale jandarmilor din Alba. Amenzi pentru apelare nejustificată la 112 și tulburarea liniștii și ordinii publice

Efective din cadrul Jandarmeriei Alba au intervenit la sfârșitul săptămânii trecute în mai multe cazuri de tulburare a  liniștii și ordinii publice.

Sâmbătă, 18 ianuarie, jandarmii din cadrul Jandarmeriei Roșia Montană au intervenit în două cazuri de tulburare a ordinii publice. Un locuitor din satul Dărăoaia a solicitat intervenția jandarmilor fără motiv întemeiat. La sosirea jandarmilor, aceștia au constatat că bărbatul se afla într-o stare vădită de ebrietate și se manifesta violent,  aducând injurii locuitorilor. Bărbatul de 40 de ani, este cunoscut pentru comportamentul său, nefiind la prima faptă de acest gen  și a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru proferare de injurii, expresii jignitoare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor, apelarea nejustificată a intervenției forțelor de ordine și tulburarea liniștii locuitorilor.

Tot în aceeași zi, jandarmii au intervenit într-un alt caz asemănător, în aceeași localitate, unde un bărbat de 33 de ani a tulburat liniștea și ordinea publică prin strigăte, având asupra lui un cuțit, care a fost confiscat de către forțele de ordine. Bărbatul a fost sancționat cu amendă contravențională de 500 de lei.

Duminică, 19 ianuarie, în jurul orei 03:30, un alt echipaj a intervenit în Alba Iulia, în urma unui apel la 112 efectuat de către un bărbat, care nemulțumit de faptul că taxiul pe care îl comandase nu a ajuns la timp,  a adresat injurii operatorului serviciului de urgență. Bărbatul de 29 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost identificat de către jandarmi, care l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, în baza OUG 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență.

Articolul precedentTârgovișteanca Sorana Cîrstea reușește prima surpriză la Australian Open
Articolul următorAnaliză Economică : Ușoară apreciere a leului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.