Incendiu la banda transportoare a unui agent economic

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un operator economic in mun. Alba Iulia, str. Gării.
Incendiul a fost de mici dimensiuni , a ars banda transportoare.

In urma incendiului au rezultat doua victime cu arsuri de gradul 1 si 2 la nivelul feței si membrelor. Victimele au primit asistenta medicala, și au fost transportate la spital.

Incendiul s-a produs la un operator economic din imediata vecinatate a Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, acesta fiind observat inaintea apelului 112 de către pompierii din tura de serviciu. Datorita observarii rapide si distantei scurte incendiul a fost lichidat in limitele gasite.

Operatorul economic avea ca obiect de activitate incarcarea buteliilor cu butangas. Incendiul a izbucnit la banda transpoartoare a liniei de incarcare, gazul din interiorul unei butelii inflamându-se.

Cele doua victime au fost transportate la UPU Alba, un bărbat de aprox. 60 de ani cu arsuri de gradul 2 la nivelul feței si membrelor inferioare si un barbat de 57 ani cu arsuri de gradul 1 la nivelul feței.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentIa pastila SRS: Nicușor Dan se transformă în Moș Gerilă
Articolul următorAcțiuni pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.