Această săptămână va sta sub semnul a două mari evenimente astrale, destul de importante pentru parcursul zodiilor. Deși ultima perioadă a fost lină și astrele au încercat să le facă tuturor calea mai ușoară, a venit vremea pentru noi încercări, dar și pentru noi începuturi.

Ești mulțumit/ă de viața pe care o trăiești în prezent și nu ai schimba nimic la ea? O să vezi că retrogradarea lui Neptun de pe 28 iunie îți va deschide ochii și te va face să privești realitatea cu alți ochi. Vei reevalua toate deciziile pe care le-ai luat și îți vei da seama că puteai să faci totul diferit. S-ar putea să îți dorești să schimbi direcția spre care te îndrepți.

Neptun te va aduce rapid cu picioarele pe pământ și te va ține așa rațional/ă până pe 3 decembrie, deci ar trebui să profiți! Când vezi totul mai clar, poți lua hotărâri mai înțelepte, nu-i așa? Fantezia se spulberă și nu mai ai nicio piedică în cale. 

Trebuie să recunoaștem că atunci când visăm cu ochii deschiși, nu suntem pregătiți să dăm piept cu realitatea. Această planetă ne va învăța să facem față mai ușor provocărilor și să fim întotdeauna gata de a analiza orice situație din mai multe unghiuri.

„Reevaluare” și „redirecționare” sunt cuvintele care descriu această perioadă, fiindcă Luna Nouă în Rac de pe 29 iunie sprijină toate demersurile lui Neptun. 

Orice Lună Nouă este un alt început și nativii se vor îndrepta spre viața mult visată, pentru că vor simți când este momentul să pună punct legăturilor care le făceau rău. Noul drum va fi presărat cu emoție și bucurie, având în vedere că Racul este un semn extrem de sensibil și care se trăiește orientat spre latura emoțională.

Dat fiind faptul că ne aflăm în sezonul lui, toate semnele zodiacale îi vor urma exemplul și se vor lăsa ghidate de sentimentele profunde pe care le au, acceptând chiar să își urmeze instinctul. Astfel, multe persoane vor alege cu inima și nu cu mintea, ceea ce înseamnă că situația poate scăpa de sub control uneori. Nu este motiv de îngrijorare, fiindcă Neptun îi va aduce pe calea cea bună pe toți oamenii care uită să fie atenți la detalii. Cine a zis că rațiunea și simțirea nu pot face echipă?

Citește continuarea pe divahair.ro