Horoscop 7 octombrie. Zodia care scapă de constrângeri! A sosit vremea să strălucească

Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 7 octombrie 2022. 

BERBEC – Este posibil un schimb de replici acide la locul de muncă. Păstrează-ți calmul și nu acționa impulsiv. 

TAUR – Pentru aceia dintre dvs. care ați decis să faceți o schimbare mai serioasă, astrele vă vor susține, așa că dați dovadă de cât mai multă inițiativă. 

GEMENI – Vei simți o dorință puternică de a te lansa în aventuri – poți decide să călătorești impulsiv undeva sau să te implici într-o afacere în care nu ești sigur unde te va duce. Dacă vocea ta interioară îți spune că ești pe calea cea bună, nu poți greși.

RAC – Urmează zile de dragoste și plăcere, așa că împărtășește-ți emoția și experiențele cu cineva drag și nu petrece timp în singurătate. 

LEU – Când vine vorba de muncă, încearcă să te înțelegi cu oamenii din jurul tău – astfel ai șanse mai mari să obții cooperare și sprijin din partea lor. 

FECIOARA – Nu te lăsa epuizat/ă de dorința de a-i mulțumi pe ceilalți și de a duce totul la bun sfârșit. Mulți dintre voi veți prefera confortul de acasă decât viața socială.

BALANȚĂ – Astăzi s-ar putea să termini cu succes unele lucruri vechi pe care le-ai amânat – sarcini, proiecte sau chiar treburile casnice. Pentru a nu te suprasolicita, ține cont de starea ta fizică și emoțională. 

SCORPION – Vei simți un val de energie pe care o vei putea folosi pentru a atinge un obiectiv personal sau profesional. Acum vei fi mai concentrat/ă și vei obține rezultatele dorite.  

SĂGETĂTOR – Ziua este favorabilă pentru participarea la competiții sportive. Chiar dacă nu ești sportiv/ă, s-ar putea să te simți mai bine dacă te miști și te antrenezi mai mult.

CAPRICORN – Va fi bine să urmăriți obiective specifice – dacă sunteți de principiul că trebuie pur și simplu făcut ceva, este posibil să irosiți energie și să nu obțineți rezultate de durată. 

VĂRSĂTOR – Comunicarea la locul de muncă va fi dificilă, așa că este mai bine să nu ai conversații importante. Dacă poți să-ți păstrezi calmul s-ar putea să câștigi mai mult decât dacă ai încerca cu orice preț să dovedești că ai dreptate. 

PEȘTI –  Vei părea mai îndrăzneț decât de obicei și nu e de mirare că vei face niște mișcări riscante pe care altfel nu le-ai face.

Articolul precedent13-16 octombrie: PROGRAMUL evenimentelor dedicate Centenarului Încoronării Regelui Ferdinand și a Reginei Maria, la Alba Iulia
Articolul următorApelurile destinate retehnologizării domeniilor construcții și alimentar vor fi lansate la 25 octombrie pentru o perioadă de 7 zile calendaristice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.