Furt la o biserică din Alba Iulia

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat care a furat elemente din sistemul de colectare a apelor pluviale ale unui lăcaș de cult din Alba Iulia. Tânărul nu este la prima faptă de acest gen, fiind cercetat, sub control judiciar, pentru alte două furturi de scule, din autoturismele unei societăți comerciale.

La data de 28 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un bărbat de 35 de ani, din Șona, județul Alba, care locuiește fără forme legale în Alba Iulia, ca bănuit de săvârșirea unui furt, cu un prejudiciu de 1.000 de lei, reclamat poliției la data de 15 octombrie 2019.

În sarcina acestui s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 10 octombrie 2019, ar fi demontat și sustras un segment de aproximativ 5 metri, din cupru, de la sistemul de colectare al apei pluviale amplasat în exteriorul unui lăcaș de cult din municipiul Alba Iulia.

Se pare că, ulterior, bărbatul ar fi valorificat burlanul furat la un centru de colectare a deșeurilor.

Bărbatul mai este cercetat, sub control judiciar, pentru alte două fapte de furt calificat și a mai fost reținut de polițiști.

Reamintim că la data de 16 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale l-au identificat pe un bărbat de 35 de ani, din comuna Șona, care locuiește fără forme legale în municipiul Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârșirea a două furturi de scule din autospecialele unei societăți comerciale specializată în servicii de telecomunicații.

Se pare că, în perioada 02-19 august 2019, ar fi forțat sistemele de închidere a două autoutilitare parcate în curtea unui imobil și ar fi sustras o mașină de găurit, mai multe scule, cabluri și alte bunuri a căror valoare totală a fost estimată la 2.500 de lei.

Bărbatul, care este cercetat pentru furt calificat, a fost reținut, iar în cursul zilei de 17 octombrie a fost prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Articolul precedentControale ale polițiștilor din Alba la firmele de dezmembrări auto
Articolul următorÎn cea mai bogată comună din Alba, oamenii beau apă din pârâuri. Fântânile au secat iar autoritățile stau cu mâinile în sân și așteaptă ploaia

Comments are closed.