FOTO: Îndiguire de mântuială în localitatea Cricău

Un număr de 11 familii din localitatea Cricău, mai exact de la Podul lui Grigore în jos, sunt indignate de modul în care se fac lucrările de îndiguire. În aproape toată localitatea s-au făcut diguri de beton. Pentru cele 11 familii s-a preferat o altă soluţie, una de mântuială. În fundul grădinilor acestora s-a îndiguit fără să se toarne beton!

În urma fenomenului de îngheţ-dezgheţ pământul începe să se rupă şi se duce în vale.

Cetăţenii în cauză se întreabă pe bună dreptate de ce nu se face îndiguirea cu beton până la capătul satului, pentru ca şi ei sunt plătitori de taxe şi impozite, mai ales că lucrările de îndiguire a văii sunt finanţate de Apele Române.

Oamenii cer să fie trataţi la fel ca restul cetăţenilor comunei şi speră într-o rezolvare urgentă a acestei probleme, pentru că vor veni ploile de primăvară şi le este teamă sa nu aibă parte de o nouă situaţie precum cea de anul trecut, când Cricăul a fost grav afectat de furia naturii.

Familiile în cauză roagă reprezentanţii Prefecturii Alba să vină la faţa locului pentru a evalua situaţia şi a dispune măsurile care să impun, accentuând asupra necesităţii unui tratament egal pentru toţi cetăţenii comunei Cricău.

sursă: un cetățean din cele 11 familii.

Articolul precedentUn nou proiect la Biblioteca Judeţeană Alba
Articolul următorBătaie într-o benzinărie din Aiud. Un tânăr a ajuns în stare GRAVĂ la spital după ce a dat cu capul de beton

Comments are closed.