Seratele bibliotecii

Prima întâlnire a „SF, Fantasy & Horror Club Alba” va avea loc marţi, 12 martie 2019, începând cu ora 17.00, la sala de lectură a Bibliotecii Judeţene ”Lucian Blaga” Alba. Clubul este deschis tuturor tinerilor din comunitate care vor să-şi petreacă timpul alături de alţi pasionaţi de Sf, Fantasy şi Horror. Tema propusă pentru această primă întâlnire este „Cum va arăta viitorul?”.

„SF, Fantasy & Horror Club Alba” le va da prilejul celor prezenţi să discute pe tema dată, să creeze pagini de literatură sau benzi desenate, să discute despre cărţile, filmele şi jocurile de gen care le-au stârnit interesul şi multe altele, în această atmosferă prietenoasă, în compania cărţilor de gen, iubitorii de SF, Fantasy şi Horror îşi pot prezenta propriile creaţii şi pot primi un feedback chiar de la colegii lor.

Întâlnirile de club se vor desfăşura având la bază o temă stabilită de comun acord de către membrii acestuia.

Clubul se va încheia cu stabilirea temei pentru luna aprilie.

Proiectul are ca scop iniţierea unui club de sprijinire şi promovare a genului Sf, Fantasy şi Horror.

Clubul se adresează persoanelor cu vârsta de peste 10 ani, îndrăgostiţi de acest gen şi se va desfăşura sub forma unor ateliere conduse de un coordonator în persoana scriitorului Lucian Dragoş Bogdan.

Propunerea de a aduna la un loc iubitori ai genului, fie că vorbim de creatori, de cititori sau de „pasionaţi de film sau jocuri de gen, ori persoane care vor să-şi imagineze cum va arăta viitorul”, îi aparţine managerului bibliotecii, domnul Silvan Stâncel.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba.