Florin Roman prefațează sfârșitul politic al lui Ludovic Orban: ”Atacul grobian nu poate avea decât un deznodământ statutar: excluderea din partid”

Deputatul PNL Florin Roman afirmă că „atacul grobian al fostului președinte al PNL la adresa președintelui României și a liderilor PNL nu poate avea decât un deznodământ statutar: excluderea din partid a lui Ludovic Orban”.

„Spunea domnia sa, in urma cu 4 ani, când a fost ales presedinte al PNL, ca «cine nu respecta statutul partidului, nu va respecta nici membri PNL».  Este valabil și pentru domnia sa, care timp de 4 luni a adus jigniri zi de zi liberalilor. Pierderea alegerilor interne nu a însemnat oprirea atacurilor, ci întețirea lor. Dl Orban ii place PNL doar dacă îl conduce el. Altfel, pentru domnia sa, PNL a devenit nefrecventabil”, afirmă Florin Roman.

Acesta spune că, în mod similar, a funcționat relația lui Ludovic Orban cu președintele Klaus Iohannis: „Au fost elogii la adresa președintelui din partea domnului Orban, cât timp l-a numit premier. A devenit brusc un dușman, pentru ultimul dinozaur al politicienilor vechi, cum este dl Orban, când președintele nu l-a mai desemnat premier”.

Roman afirmă că „istoria cameleonismului politic practicat de domnul Orban se repeta și in cazul PSD”.

„A fost bun PSD pentru dl Orban când a fost votat de PSD in funcția de premier. Acum, ca nu mai este el marele negociator, PSD nu e bun, zice Orban. Ce nu spune dl Orban este ca la ședința biroului permanent al PNL, dl Orban a primit doua întrebări punctuale: Va reîntoarceți in PNL cu parlamentarii plecați pentru a încerca refacerea coaliției? A doua întrebare a fost dacă se dezice de anunțul ca face campanie pentru suspendarea președintelui, alături de AUR? Iar “Bravul” domn Orban a tăcut. Nu-i așa domnule Orban ca vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acri? La revedere, drum bun!”, încheie Florin Roman.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLuni, nouă rundă de consultări la Cotroceni | Noul guvern PNL-PSD-UDMR va avea 21 de ministere – Cine va fi noul PREMIER
Articolul următorATENȚIE LA ÎNȘELĂCIUNI ÎN TRANZACȚIILE ONLINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.