Fișe medicale false pentru preschimbarea permiselor de conducere! Percheziții și audieri

17
1

În această dimineaţă, poliţiştii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 10 percheziţii la persoane bănuite de fals și uz de fals. S-ar fi folosit de fișe medicale false, pentru  a-și preschimba permisele de conducere. 

La data de 20 mai 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 10 percheziţii, dintre care 9 în județul Alba și una în județul Cluj, la domiciliile unor persoane bănuite de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. 

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – mai 2021, persoanele vizate de anchetă s-ar fi folosit de fișe medicale false, pentru a obține preschimbarea permiselor de conducere auto, în vederea obținerii unei noi valabilități administrative.   

Zece persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri. 

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, participă polițiștii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Alba precum și polițiști din cadrul Poliției Orașului Zlatna.

Sursa: Realitatea de Alba

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.