Fetiță de 8 ani omorâtă de o locomotivă. Copila era din municipiul Alba Iulia

Tragedie, în localitatea Aurel Vlaicu, din județul Hunedoara. O fetiță a fost spulberată de un tren, luni dimineață. Totul s-a întâmplat în jurul orei 5, atunci când copila de 8 ani, care mergea împreună cu mama și sora ei, înspre gara din sat, a fost agățată de un tren.

„Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, a constatat că pe marginea CF 200, în staţia CF Aurel Vlaicu, o locomotivă izolată care circula din direcţia Alba Iulia – Simeria, a surprins în gabaritul căii ferate şi a accidentat mortal o fetiţă în vârstă de 8 ani, din municipiul Alba Iulia.” a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Fetița de 8 ani a murit pe loc, rănile la cap fiind incompatibile cu viața. Poliția a deschis un dosar în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragicul accident. Trupul micuței a fost preluat de medicii legiști.

Articolul precedentSorin Bumb : Este un mod cinic în care administrația PSD-istă încearcă să frâneze orice ambiție de descentralizare și autonomie locală
Articolul următorCeartă violentă între o mamă și fiica ei

Comments are closed.