O femeie din comuna Almașu Mare este cercetată pentru furt. Ar fi sustras economiile unor vârstnici din comună, în timp ce îi ajuta la activitățile zilnice din gospodărie.

 

La data de 28 septembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Zlatna împreună cu polițiștii Postului de Poliție Almașu Mare au identificat o femeie de 55 de ani, din comuna Almașu Mare, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 27 septembrie 2022. 

 

În sarcina acesteia s-a reținut faptul că, în perioada iunie – septembrie 2022, în timp ce sprijinea o familie de vârstnici din comuna Almașu Mare la activitățile zilnice desfășurate în gospodărie, ar fi profitat de încrederea acestora și de faptul că ar fi avut acces în toate încăperile locuinței și ar fi sustras, în mod constant, bani din economiile familiei, provocând un prejudiciu total de 48.000 de lei. 

 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a femeii și pentru recuperarea prejudiciului. 

Sursa: Realitatea de Alba