Două cazuri de coronavirus la Finanţele Publice din Alba, unul la Trezoreria din Alba Iulia, celălalt la Trezoreria din Blaj

Au fost confirmate două cazuri de coronavirus printre angajații Finanțelor Publice din Alba. Este vorba despre un angajat care lucrează la Trezoreria din Alba Iulia. Un alt caz a fost confirmat la SFM Blaj, tot la Trezorerie. Niciunul nu a lucrat cu publicul, iar personalul cu care au avut contact s-a izolat voluntar la domiciliu.

 
”În colectivul de salariaţi ai AJFP Alba este un caz confirmat cu COVID 19 din data de 3 august. În 4 august 2020 de la ora 7 dimineaţa s-a făcut dezinfecţia şi igienizarea spaţiilor în instituţie.
 
Funcţionarul confirmat este din structura de Trezorerie dar nu lucrează la vreun ghişeu cu publicul. Personalul care a avut contact direct este izolat voluntar la domiciliu.
 
Şi la SFM Blaj este un caz confirmat cu COVID 19 din data de 3 august, tot la Trezorerie; în dimineaţa de 4 august 2020 a fost făcută dezinfecţia şi igienizarea spaţiilor în sediul instituţiei, iar cei 4 colegi cu care funcţionarul din Blaj a venit în contact direct sunt izolaţi la domiciliu şi urmează să fie testaţi.
 
AJFP Alba colaborează îndeaproape cu reprezentanţii DSP Alba şi urmează toate măsurile recomandate, astfel încât activitatea specifică să se desfăşoare în condiţii normale şi de maximă siguranţă pentru angajaţi şi public.
 
Facem din nou apel către toţi contribuabilii care se prezintă la sediul instituţiei să respecte cu stricteţe măsurile de prevenire a infectării cu COVID 19 şi să folosească pe cât posibil comunicarea la distanţă cu instituţia noastră”, se arată în comunicatul AJFP Alba.
 
Articolul precedentANM: Vreme caniculară în sudul şi estul ţării, până sâmbătă
Articolul următorPărinții din Alba Iulia, care nu au cu cine să-și lase copiii sub 6 ani, pot beneficia de ajutor financiar pentru plata unei bone

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.