Doi turiști canadieni aflați în România au crezut că țara e invadată de ruși după ce au primit un mesaj RO-Alert

Doi turiști canadieni au trăit spaima vieții lor. În timp ce se aflau în România au primit un mesaj RO-Alert în privința prezenței unui urs în zonă. Cei doi nu au înțeles despre ce e vorba și au crezut că e vorba despre o invazie „URSS”.

Doi turiști canadieni care parcurgeau România pe bicicletă au trăit spaima vieții lor atunci când au primit o alarmă Ro-Alert care anunța prezența unui urs în apropiere. Cei doi au crezut că Rusia a invadat România după ce cuvântul ”URS” i-a dus cu gândul la URSS. 

Pățania, care a avut loc pe 13 august, a fost povestită de cei doi pe pagina de Facebook unde își documentează călătoriile
Citeşte întreaga ştire: Doi turiști canadieni au primit Ro-Alert privind prezența unui urs în apropiere și au crezut că Rusia a invadat România.

„Mari emoții în orale matinale ale dimineții: cele două IPhone-uri și IPad-ul lui Helene ne trimit, în același timp, o alarmă furtunoasă, care, împreună cu proximitatea de Ucraina, ne amintește de amenințările nucleare din timpul Războiul Rece când Hrușciov și Kennedy se amenințau reciproc în Cuba”, își încep cei doi povestea. „Un text în română acompaniază alarma. Treziți forțați, citim, cumva, că URSS este prezentă în Toplița în timp ce dormim și trebuie să evităm Strada Murelor (unde am stat cu o seară înainte) pentru a nu ne pune viețile în pericol”, mai povestesc cei doi.

Articolul precedentAlertă maximă la Zaporojie după ce au apărut găuri în acoperișul unei clădiri de la centrala nucleară
Articolul următorSărbătoare mare, 30 august – Cruce cu negru în calendarul creștin ortodox din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.