Un bărbat din comuna Săliștea a fost agresat de doi consăteni. Aceștia au fost reținuți pentru fapta lor. Pentru dispunerea măsurilor legale, cei doi bărbați vor fi prezentați în fața procurorilor.

La data de 8 mai 2019, în jurul orei 22.00, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au intervenit la o locuință din localitatea Săliștea Deal, unde un bărbat de 60 de ani a reclamat că a fost agresat de doi consăteni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, pe fondul unui conflict mai vechi, doi bărbați de 49 și 26 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în locuința reclamantului și i-ar fi aplicat, cu pumnii și picioarele, mai multe lovituri.

Ulterior, victima a fost transportată la spital și a rămas internată, iar față de cei doi agresori, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

În cursul zilei de azi, 9 mai, cei doi reținuți vor fi prezentați în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.