Doi bărbați au găsit un card și au început să facă cumpărături. Au fost prinși când ridicau o comandă

În data de 5 iunie, în jurul orei 22.00, un echipaj de jandarmerie a fost sesizat direct de către un cetățean cu privire la faptul că o cunoștință și-a pierdut portofelul cu documentele personale, bani și cardurile de credit. Mai mult, păgubitul începuse să primească notificări pe telefonul personal cu privire la mai multe tranzacții efectuate cu unul din cardurile care se aflau în portofelul pierdut.

În urma verificărilor, jandarmii au constatat că ultima tranzacție a fost efectuată pentru a plăti o comandă de mâncare la un restaurant din municipiul Alba Iulia, aceasta urmând a fi ridicată personal.

În momentul ridicării comenzii, jandarmii au interceptat doi bărbați în vârstă de 40 de ani, respectiv 26 de ani și au procedat la identificarea acestora. În urma activităților desfășurate s-a stabilit că ambii sunt din județul Alba, iar în urma controlului corporal, asupra unuia dintre ei a fost găsit portofelul pierdut și bunurile din acesta.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privirea la săvârșirea infracțiunii de “însușire a bunului găsit”, în cauză au fost întocmite documente prevăzute de Codul de Procedură Penală iar cele două persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia în vederea continuării cercetărilor

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentUn ciclon periculos lovește România. Ce zone vor fi afectate de furtuni violente și ploi torențiale
Articolul următorFraudă cu fonduri europene: doi bărbați, condamnați după ce au trecut berbecii de rasă Țurcană, fictiv, pe hârtie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.