Un consilier local din Sebeș cere primarului o rectificare bugetară pentru ca banii din evenimentele culturale să fie relocați pentru echipamente de protecţie și aparatură medicală, în contextul actual al pandemiei de COVID-19. Radu Cristian a depus în acest sens o solicitare în scris. 

”Astăzi am depus o solicitare către Primăria Municipiului Sebeş, în care îl rog şi îi solicit domnului primar, să facă de urgenţă rectificare bugetară conform legi 273/2006. Legea în vigoare, specifică faptul că doar coordonatorul principal de credit, în această speţă primarul Municipiului Sebeş, poate să facă acest lucru.
Am solicitat relocarea banilor de la zilele oraşului și de la alte evenimente culturale, sume alocate pentru Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului Public Sebeş, pentru întreţinere gazon, flori, pomi, spre Spitalul Municipiului Sebeş, în vederea achiziţionării de echipamente de protecţie și aparatură medicală, în contextul actual al pandemiei de COVID-19 (CORONAVIRUS).
Nimic nu este mai important în aceste momente, decât sănătatea cetăţenilor Municipiului Sebeș și protecţia cadrelor medicale din acest spital.” a apus Radu Cristian, consilier local Sebeș

Este de notorietate că primarul din Sebeș să facă în acest sezon investiții în flori și jardiniere de sute de mii de euro.

Imagine