Un sondaj mai puțin obișnuit se desfășoară în aceste zile în orașul Teiuș. Cetățenii au ocazia să alegă ce vor să facă cu banii orașului. Să îi folosească pentru petreceri sau în susținerea proiectelor începute de Primărie. 

Primăria orașului Teiuș a inițiat pe o rețea de socializare un sondaj prin care cere cetățenilor să își exprime dorința dacă vor distracție de zilele orașului sau vor ca banii economisiți să fie folosiți în finalizarea proiectelor începute. 

Sunteti de acord sa renuntam la organizarea „Zilelor orasului Teius”, iar banii economisiti sa ajute la finalizarea proiectelor importante incepute, in asa fel incat Teiusul sa devina un oras civilizat si respectat ( modernizarea si asfaltarea strazilor, extindere retele de canalizare si apa, modernizarea scolilor, iluminat public modern, piscina si zone de agrement pentru tineri si nu numai, spatii verzi, podul de la Capud, precum si alte investitii necesare orasului)? – se arată în sondaj.

” După discuții pro și contra am hotărât să facem un sondaj să vedem ce spun locuitorii. Avem nevoie de fiecare bănuț pentru a ne finaliza proiectele. Dar nu putem trece peste voința oamenilor. ” a declarat pentru realitatea.net, Mirel Hălălai – primarul orașului Teiuș.

Dacă teiușenii hotărăsc să renunțe la Zilele Orașului, Primăria economisește în jur de 100.000 de lei, bani cu care ar putea duce mai departe proiectele demarate.