Dinu Olărașu își lansează cartea „Freamăt” la Alba Iulia

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba au pregătit pentru iubitorii de literatură și muzică un eveniment cultural ce va avea loc marți, 29 octombrie 2019, de la orele 17:00 la sediul central al bibliotecii din Alba Iulia, str. Trandafirilor, nr. 22.

Publicul prezent va avea prilejul să-l descopere pe artistul Dinu Olărașu în dublă ipostază: de interpret și de scriitor.

Programul evenimentului va cuprinde un scurt recital de muzică folk și lansarea cărții de poezie „Freamăt” iar cei prezenți vor putea achiziționa cartea cu autograful autorului.

„Cărţile sunt jurnalul meu de bord. Pe corabia mea fac însemnări, să las o mireasmă că a trecut cineva pe aici. Cine vrea să citească, bine, cine nu, să nu.

Pentru mine poezia este mai mult decât o stare, este un fel de a fi.

De ce „Freamăt”? Pentru că aşa simt eu. Dacă nu vibrezi, dacă nu intri într-o anume frecvenţă nu ai cum să faci un lucru, sper eu, bun” mărturisește artistul.

Dinu Olăraşu s-a născut în localitatea Vulpăşeşti, de lângă orașul Roman. Prima chitară a cumpărat-o dintr-o bursă de liceu. A început să scrie la școală. Talentul l-a moştenit de la mama sa, care cânta şi scria poezii.

Dinu Olărașu a devenit extrem de cunoscut din concertele Cenaclului Flacăra în care a evoluat între 1984 și 1985.

Articolul precedentAiud : Dezvoltarea transportului public cu ajutorul fondurilor Regio
Articolul următorPetrecere de Halloween la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba