DEZASTRU în Alba la concursul de angajare pentru profesorii suplinitori 2022: Note de 1,30 și 1,60

La nivelul județului Alba, câțiva candidați au obținut note foarte slabe la proba scrisă al acestui examen. De exemplu, un candidat la disciplina „Educație Fizică și Sport” a obținut nota 1,30, iar un alt participant a obținut nota 1,60 la „Psihologie-Studii Sociale”.

Alți candidați care s-au făcut „remarcați” prin notele obținute au fost și la disciplina „Limba și Literatura Română”, cu nota 2,7 și un candidat pentru postul de educatoare cu nota 2,6.

Examenul din acest an a venit și cu rezultate foarte bune pentru unii candidați, de menționat fiind o notă de 10 curat la „Educație Muzicală”, mentionează ziarul Unirea.

Potrivit Metodologiei-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din invatamantul preuniversitar in anul scolar 2022 – 2023, inspectoratele scolare au putut organiza, la nivel judetean/nivelul municipiului Bucuresti, concursuri pentru ocuparea posturilor didactice in vederea angajarii cu contract individual de munca pe perioada determinata a personalului didactic de predare calificat.

Concursurile pot fi organizate la nivelul inspectoratelor doar in situatia in care, pana la inceperea cursurilor, nu se ocupa toate posturile didactice/catedrele declarate vacante/rezervate cu personal didactic de predare titular, personal didactic de predare calificat angajat cu contract indivi

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentO firmă din Alba Iulia, singura interesată să proiecteze regenerarea urbană a zonei Piața Mocioni din Timișoara
Articolul următorPoliția Română cumpără brățări electronice pentru urmărirea prin GPS a infractorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.