Deputat PNL de Alba : ” Guvernarea PSD vrea să limiteze dreptul românilor de a lucra în străinătate”

Eugen Teodorovici pare că a luat-o razna de tot, deoarece a început să repună în discuție, la nivelul Consiliului Uniunii Europene, tema restrângerii dreptului de muncă pentru cetățenii români, susține deputatul PNL Claudiu Răcuci.

”Este drept că toți miniștrii europeni l-au luat în râs, i-au spus fără menajamente că nu cunoaște cum s-a construit Uniunea Europeană și că libertatea de circulație a cetățenilor europeni este unul dintre pilonii de bază ai acesteia.

Sper că Eugen Teodorovici vorbește de capul lui și nu exprimă poziția oficială a Guvernului României, pentru că altfel am putea considera că PSD-ALDE vrea tot mai puternic să ne scoată din Uniunea Europeană! Este condamnabil că tocmai ministrul unei țări care are peste 4 milioane de cetățeni care își câștigă existența onest, muncind din greu ca să-și întrețină familiile rămase acasă, poate să susțină asemenea prostii. Noi știm cu toții că PSD urăște diaspora românească, pentru că românii plecați în străinătate nu depind de Guvern și nu vor vota niciodată cu urmașii partidului comunist. PSD urăște românii independenți, care își construiesc singuri viitorul, fără să aștepte milă de la cineva”, mai transmite, Claudiu Răcuci, deputat PNL de Alba.

 

Articolul precedentBărbat din comuna Roşia Montană prins beat la volan
Articolul următorIonuț Zincă, victorii pe linie la primele competiții oficiale

Comments are closed.