Conferință de tip ONU la Alba Iulia, în 2-4 noiembrie

Model United Nations in Alba Iulia (MUNAI), prima conferință de tip ONU din județul Alba are loc în perioada 2 – 4 noiembrie 2018 la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan Alba Iulia”.

Model United Nations in Alba Iulia este un proiect organizat de către 10 elevi de liceu din Alba Iulia, susținuți de către Asociația „Forum Apulum”. Proiectul se va desfășura în perioada 2-4 noiembrie, fiind destinat exclusiv elevilor de liceu din județul Alba.

Prima ediție a MUNAI-ului este destinată elevilor din județ cu scopul de a-i familiariza pe aceștia cu conceptul de MUN.

Participarea la o conferință de tip ONU reprezintă un exercițiu practic pentru public speaking, research (metodă de căutare practicată individual), noțiuni de limba engleză și o oportunitate de a întâlni persoane noi.

Scopul acestei conferințe este de a deschide orizonturile liceenilor și de a le stârni interesul cu privire la implicarea în comunitate prin intermediul proiectelor sau asociațiilor.

Pe lângă dezbaterile din comitete, departamentul de evenimente a pregătit ceremonii de deschidere/închidere, Adunarea Generală, un „Cozy Evening” și o mică petrecere, ca  evenimente destinate socializării dintre delegați.

Proiectul MUNAI s-a născut dintr-o simplă nevoie de avea și în orașul nostru o astfel de conferință.

După participarea la două conferințe MUN din Bonsia și Herțegovina (Banja Luka, Mostar), membrii echipei de organizare au luat inițiativă și au căutat suport.

Pe perioada verii au obținut sprijinul necesar din partea Dianei Filimon și a lui Cirprian Cucu, membrii ai Asociației „Forum Apulum”.

Aplicațiile sunt deschide până în 21 octombrie.

Pentru a aplica sau a găsi mai multe informații legate de Model United Nations in Alba Iulia, puteți accesa site-ul web – https://www.munaiconference.com

Articolul precedentRecord mondial de Centenar la Alba Iulia, pe 29 septembrie
Articolul următorInstructor auto, condamnat pentru trafic de influență

Comments are closed.