CERTIFICATUL VERDE îi scapă pe români de stresul carantinei! Românii VACCINAȚI aleg să își petreacă vacanța de toamnă în țările din vestul Europei

Având în vedere restricțiile tot mai severe și cifrele îngrijorătoare ale pandemiei din țara noastră, turiștii români care s-au vaccinat deja, ori care au trecut prin boală, evadează spre țări din vestul Europei care au depășit deja valul patru.

Conform specialiștilor în turism, Italia, Marea Britanie, Spania, Germania sau Franța sunt printre cele mai căutate destinații în rândul românilor în această toamnă. 

În aceste țări restricțiile pentru cei care dețin certificatul verde sunt minime, atracțiile turistice sunt deschise, iar viața de zi cu zi seamănă tot mai mult cu cea de dinainte de pandemie.

O călătorie cu avionul spre una din țările de mai sus costă în jur de 155 euro.

Totodată, românii aleg rezervările de ultim moment atunci când se decid să plece în vacanță, iar la reîntoarcerea în țară, evită carantina dacă sunt vaccinați.

 

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentDacian Cioloș despre negocierile cu PNL: ”Suntem dispuși să discutăm orice, nu să acceptăm orice”
Articolul următorAnunțul de la meteo – Zile neașteptat de călduroase – În weekend se strică vremea – Cât de frig se va face

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.