Cercul de scriere creativă VERBUM își reia activitatea

Prima întâlnire din acest an a cercului de scriere creativă ,,Verbum” va avea loc joi, 31 ianuarie 2019, la sala de lectură a Bibliotecii Județene.

,,Verbum” este un proiect născut din necesitatea tinerilor creatori de a se întâlni într-un spațiu adecvat în care să practice arta scrisului, să discute scrierile create și să analizeze pertinent lucrările de creație prin dialoguri vii, abordate cu multă seriozitate.

Proiectul a debutat în vara anului 2017 și s-a extins de-a lungul timpului prin alăturarea creatorilor din alte domenii ale artei și prin animarea cu momente muzicale sau dezbateri pe diverse teme de interes pentru participanți, teme din toate domeniile de activitate.

În acest context, tema lunii ianuarie pentru participanții la cercul de scriere creativă ,,Verbum” este ,,Începuturi” și va fi abordată în toate aspectele creației artistice.

Prin urmare toți cei ce doresc să petreacă o după-amiază în mijlocul membrilor cercului de scriere creativă ,,Verbum” sunt așteptați la Sala de lectură a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba, joi 31 ianuarie 2019 începând cu orele 17:00.

Articolul precedent366 de locuri de muncă disponibile în județ
Articolul următorAccident în zona Casei de Pensii din Alba Iulia