Ce spune Cătălin Predoiu, noul ministru al Justiției, despre secția specială

Cătălin Predoiu, cel care a preluat marți mandatul la conducerea Ministerului Justiției, a declarat, întrebat dacă va desființa secția specială, că lucrurile nu pot rămâne așa cum sunt în momentul de față, precizând însă că abordarea liberalilor e către modificarea în Parlament.

„Vom merge pe o intervenție în Parlament, pe proiect de lege, vom discuta pe legile justiției, dar eu sper că vom avea o reacție rezonabilă în Parlament. Există în sistemul judiciar o tensiune enormă față de această secție specială. Sunt magistrați care reclamă desființarea ei peste noapte, dacă vreți, sunt magistrați, mai puțini, care spun că este o reparație. Eu sunt gata să înțeleg rațiunea pentru care s-a gândit o reparație, dar, pe bază de studiu, să vedem despre ce e vorba. În orice caz, nu pot rămâne lucrurile astfel. Noi începem să lucrăm în Parlament și așteptăm o reacție responsabilă din partea Parlamentului. În cadrul fostei majorități, devenită minoritate, s-au mai schimbat mințile în ultima perioadă și eu sunt încrezător că vom găsi un răspuns rațional în Parlament”, a declarat Cătălin Predoiu, potrivit Mediafax, după ce a preluat mandatul.

Cătălin Predoiu a mai deținut acest portofoliu în perioada 2008-2012 și a fost ministru interimar la Ministerul Afacerilor Externe.

Articolul precedentMicrosoft a introdus săptămâna de lucru de patru zile în Japonia. Rezultatele au fost surprinzătoare
Articolul următorEXCLUSIV : Zeci de mii de tone de concentrat de cupru, vândute la licitație de Cupru Min Abrud. Contractul în valoare de aproximativ 55 de milioane de dolari câștigat de o companie românească

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.