Caravana România Suverană, solidară cu fermierii din stradă. Alexandra Păcuraru, alături de românii umiliți – VIDEO

Caravana România Suverană s-a alăturat fermierilor și transportatorilor care protestează, oamenilor simpli care muncesc din greu pentru familiile lor și pentru țara lor. Dacă statul nu îi va ajuta și taxele uriașe pe care le plătesc nu vor scădea, acești oameni riscă să ajungă în pragul falimentului. Alexandra Păcuraru a mers în mijlocul lor și le-a ascultat strigătele disperate. 

Caravana România Suverană a mers printre fermierii și transportatorii care nu mai fac față nedreptății, greutăților și bătăii de joc. Pentru că statul i-a neglijat până acum, Realitatea PLUS le dă ocazia să vorbească.

„Am pregătit această caravană România Suverană să vin în inima voastră, să vin între voi, să vă dau cuvântul, să vă dau microfonul să vă adresați politicienilor, să vedeți dacă ei într-adevăr vă reprezintă, să identificați împreună soluțiile problemelor voastre. Ne dorim să fim suverani la noi acasă, ne dorim să fim stăpâni aici, și nu sclavi”, a spus Alexandra Păcuraru.

Fermierii mărturisesc cu mâhnire că nu mai au cu ce să-și plătească datoriile și vor să ne arate că problemele cu care se confruntă nu sunt doar ale lor, ci ale întregii națiuni.

Protestatarii se plâng că sunt împiedicați de autorități să-și strige durerea. Transportatorii se lovesc de taxele uriașe. Bărbații și femeile care lucrează pe tir pleacă zile întregi de acasă, iar copiii ajung să îi uite.

Demersul Caravana România Suverană continuă și astăzi, când va fi din nou în mijlocul protestatarilor, la Afumați. 

 
 
Articolul precedentVremea 16 ianuarie. În ce zone vom avea parte de ninsoare și viscol
Articolul următorProtestul fermierilor și al transportatorilor continuă și astăzi: revolta a cuprins toată țara. Sorin Grindeanu ține cu dinții de scaun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.