BebeBiblioteca revine la Biblioteca Județeană Alba

Marți, 14 mai 2019, la sala de lectură a bibliotecii județene ,,Lucian Blaga” Alba va avea loc o nouă ediție a proiectului BebeBiblioteca, începând cu ora 17:00.

Proiectul are ca scop crearea unui spațiu de întâlnire pentru viitorii și proaspeții părinți și este destinat femeilor însărcinate, tinerilor părinți și copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani.

Grupul țintă căruia i se adresează proiectul pot consulta literatură de specialitate sau pot întâlni persoane abilitate care să-i pună la curent cu cele mai noi metode de parenting, cu noile apariții editoriale sau cu viața culturală derulată în orașul Alba Iulia.

Grijile părinților și anxietatea la copii reprezintă tema acestei ediții.

Cei prezenți vor dialoga cu kinetoterapeuta Adela Neamțu, care le va oferi informații specializate și sfaturi practice pentru dezvoltarea corectă și armonioasă a copilului și va răspunde unor întrebări cu care tinerii părinți se confruntă mereu, cum ar fi: ce este anxietatea, când devine o problemă, cum o recunoaștem sau care sunt simptomele ei.

Programul va fi completat cu idei și jocuri terapeutice care să înfrângă anxietatea dar și cu un dialog viu și interesant legat de tema propusă.

Având în vedere că această activitate se desfășoară într-un spațiu al cunoașterii și al cărții, bibliotecarii vor pune la dispoziția celor prezenți cărți specifice temei abordate dar și cărți cu literatură pentru copii, în așa fel încât lecturarea lor să-i ajute pe aceștia să se simtă în siguranță atât în mediul familial cât și în societate.

Articolul precedent19 – 25 mai: Festivalul Internațional de Teatru „Povești”
Articolul următorFOTO -VIDEO : Protest al angajaților din Penitenciare la Aiud

Comments are closed.