Bătaie într-un local public din Alba Iulia. Doi tineri cu tupeu la bord ar fi avut o altercaţie cu două fete.

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr din comuna Săsciori, care a provocat un scandal într-ul local public din municipiu. Era sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea asupra sa un briceag.

 În noaptea de 20/21 aprilie 2019, poliţiştii din Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină la un scandal ce a avut loc la un local public din oraş, în urma căruia mai multe persoane şi-au aplicat reciproc lovituri.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orei 03.30, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Loman, în timp ce se afla împreună cu un prieten, în vârstă de 21 de ani, într-un local public din Alba Iulia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice ar fi avut o altercaţie cu două tinere.

În timpul altercaţiei, tânărul de 23 de ani ar fi încercat să folosească un briceag ce-l avea asupra sa.

În ajutorul fetelor ar fi sărit alţi 3 tineri aflaţi în local, care le-ar fi aplicat celor doi agresori mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care, faţă de persoanele implicate în scandal, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

În plus, faţă de tânărul de 23 de ani, cercetările sunt continuate şi sub aspectul săvârşi infracțiunii de port sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

La data de 21 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale au luat faţă de acesta măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Articolul precedent8 clasări pe podium pentru CS Unirea Alba Iulia
Articolul următorPrins în flagrant în timp ce pescuia în perioada de prohibiţie. Ce recomandări fac polițiștii

Comments are closed.