Bărbatul din Pianu de Sus care și-a dat foc a murit

Marți seară, în jurul orei 21,15, reprezentanții IPJ Alba au transmis că un bărbat din Pianu de Sus și-a dat foc. Potrivit IPJ Alba, bărbatul din Pianu de Sus, in vârsta de 68 ani, se afla sub influența alcoolului. Ambulanța ajunsă la față locului a constatat că prezintă arsuri, de gradele 3 și 4, pe 98% din suprafața corpului. Acesta fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

Potrivit DSP Alba, conform protocolului, s-a luat legătura cu Centrul de Arși din București și s-a recomandat internarea pe ATI, cazul fiind considerat depășit de resursele medico-chirurgicale.

Pacientul a intrat de două ori în stop cardio-respirator, s-a respectat protocolul de resuscitare, a fost transferat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă, a fost intubat, ventilat și tratat conform protocolului de arși.

Medicii de la SJU Alba Iulia au depus toate eforturile și au respectat toate protocoalele în acest caz, însă pacientul avea arsuri incompatibile cu viața ca suprafață corporală și profunzime și a decedat în jurul orei 5.00.

 

Articolul precedentVIDEO: Copil de doi ani căzut într-o fântână în comuna Livezile
Articolul următorEchipajele SALVAMONT ar putea avea dreptul de a utiliza girofarul de culoare albastră, atunci atunci când se deplasează în acțiuni de intervenție