Bărbatul care a împușcat un câine este anchetat pentru trei infracțiuni

Un bărbat din comuna Sântimbru, care ar fi împușcat un câine cu o armă deținută ilegal, este cercetat de polițiști. După săvârșirea faptei ar fi ascuns arma pe malul râului Mureș, loc din care a fost recuperată de polițiști.    

 

La data de 30 noiembrie 2020, polițiștii Postului de Poliție Sântimbru au întocmit dosar de cercetare penală față de un bărbat de 32 de ani, din localitatea Totoi, comuna Sântimbru, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor, fără drept, deținerea sau portul fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării și uz de armă neletală, fără drept.

 

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zile de 30 noiembrie, în timp ce se afla în curtea locuinței sale, ar fi folosit o armă neletală cu alice și ar fi împușcat un câine comunitar care i-a intrat în curte. La scurt timp, animalul a decedat, pe o stradă din localitate.

 

Ulterior, bărbatul s-ar fi deplasat pe malul râului Mureș unde ar fi ascuns arma pentru a cărui deținere nu era autorizat.

 

Arma a fost găsită și indisponibilizată de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentCulisele statului paralel. Afaceri la Ministerul Sănătății-achiziții aranjate de Dorin Cocoș
Articolul următorS-a urcat beat la volan și s-a oprit cu mașina în șanț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.