Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut trei bărbați care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceștia l-ar fi lovit pe un alt bărbat, în timp ce se aflau pe o stradă din Alba Iulia.

 

La data de 14 februarie 2021, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru de 24 de ore, faţă de trei bărbați, de 21, 22 și 47 de ani, toți din Alba Iulia, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

În sarcina acestora sa reținut faptul că, la data de 14 februarie 2021, în jurul orei 14.30, în timp ce se aflau pe o stradă din Alba Iulia, l-ar fi lovit pe un alt bărbat, de 30 de ani, din Băilești, județul Dolj, care locuiește fără forme legale în Alba Iulia, tulburând liniștea publică.

 

În urma incidentului, victima a suferit leziuni și a fost transportată la spital.

 

Polițiștii de ordine publică, sprijiniți de jandarmi, i-au identificat pe cei 3 bărbați și  i-au condus la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia unde au fost audiați, iar ulterior au fost reținuți.

 

Cercetările sunt continuate.

Sursa: Realitatea de Alba