Bărbat din Baia de Arieş reţinut pentru violenţă în familie

Un bărbat din Baia de Arieş este cercetat pentru violenţă în familie. Acesta va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 21 martie 2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 25 de ani, din Baia de Arieş, care locuia, fără forme legale, la o femeie din Cîmpeni şi pe care, la data de 20 martie, pe fondul unor neînţelegeri, a agresat-o.

În aceeaşi zi, bărbatul a agresat-o şi pe mama concubinei sale, astfel că cele două victime, care au suferit leziuni la nivelul feţei, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 22 martie, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 20 martie 2019, în urma unui apel prin 112, poliţiştii de ordine publică din Cîmpeni s-au deplasat la locuinţa unui femei din oraş care a fost victima unei agresiuni.

Un bărbat de 25 de ani a agresat-o pe concubina sa şi pe mama acesteia, provocându-le leziuni la nivelul feţei.

Victimele agresiunii au fost transportate la spital şi au primit îngrijiri medicale, fără să rămână internate.

Faţă de agresor a fost întocmit dosar penal, pentru violenţă în familie şi au emis, pe numele său, un ordin de protecţie provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind obligat să nu se apropie de victimele sale.

Articolul precedentMaşini cu defecţiuni tehnice, oprite la Ocna Mureș
Articolul următorCei mai buni fotbaliști din cadrul IPJ Alba

Comments are closed.