Autoturism căutat de autorităţile britanice, depistat de poliţiştii din Alba

Poliţiştii din Alba au depistat un autoturism căutat de autorităţile britanice, în valoare de aproximativ 6.000 de euro, care se aflau în posesia unui cetăţean din Alba Iulia. Acesta este bănuit de tăinuire, faptă săvârşită în legătură cu înmatricularea autovehiculului, în România.

La data de 21 august 2019, poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, pe raza municipiului Alba Iulia, un autoturism de lux, an de fabricaţie 2010, dat un urmărire de autorităţile britanice.

Acesta era în posesia unui bărbat de 74 de ani, din Alba Iulia, pe numele căruia ar fi fost înmatriculat în circulaţie, în România.

Se pare că autoturismul a fost achiziţionat, în leasing, din Marea Britanie, de către ginerele bărbatului, care ar fi plătit o parte din rate, iar ulterior l-ar fi înmatriculat, în mod fraudulos, în România.

Autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea predării către autoritățile britanice.

Pentru găsirea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Articolul precedentMaia Morgenstern și Horațiu Mălăele vin la Alba Iulia Music & Film Festival 2019
Articolul următorReprezentantul unei firme este cercetat pentru nerespectarea regimului materiilor explozive

Comments are closed.