AUR cheamă partidele la apel: MASĂ ROTUNDĂ împotriva corupției

AUR cheamă partidele la apel! Toate forţele politice, indiferent de ideologie, sunt așteptate în această seară, de la ora 19.00, la sediul central al formațiunii conduse de George Simion, pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru alegerile locale. „Nu mai vreau să văd PSD și PNL împreună. PNL s-a transformat într-o anexă a PSD-ului, nu putem tolera așa ceva!”, a tunat Simion, într-o intervenție la Realitatea PLUS, avansând, totodată și numele lui Cozmin Gușă ca loz câștigător pentru Capitală. Secundul, spune liderul AUR, ar putea să-i fie chiar Cristian Popescu Piedone.

”Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) cheamă în această seară, de la ora 19:00, la sediul AUR, la dialog toate forţele politice, indiferent de ideologie, pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru alegerile locale, pentru Primăria Bucureşti, primăriile de sectoare şi municipii, preşedinţii de Consilii Judeţene, astfel încât să ducem împreună o luptă comună împotriva Partidului Comasat Român PSD-PNL”, se arată în anunţul AUR.

George Simion: Cozmin Gușă, în pole position pentru Capitală! Piedone, dacă e cotat pe locul 2, vine în spatele nostru!

„Partidele și personalitățile suveraniste sunt mai mult decât binevenite alături de noi pentru că pentru că în mod clar nu au candidați în toate cele 3.300 de UAT-uri din România. Dar nu doar pentru că, în momentul ăsta, nu este vorba de ideologie. Poate să vină și domnul Piedone, și Blocul Suveranist, și țărăniștii, și liberalii care au fost goniți de Marcel Ciucă, președintele Partidului Comasat Român. Sunt dispus la orice compromis politic la alegerile locale ca ei să nu aibă toată puterea în România. 

Nu mai vreau să văd PSD și PNL împreună. PNL s-a transformat într-o anexă a PSD-ului, nu putem tolera așa ceva”, a spus George Simion, la Realitatea PLUS.

Întrebat cine va fi în pole position pentru candidatul alianței pe care vrea să o formeze pentru cursa de la Capitală, Simion a replicat: „Poate fi un membru de partid, poate fi Mihai Enache, candidatul AUR, sau o personalitate suveranistă independentă. Am dat aseară mai multe nume pe care le sondăm. Sâmbătă va fi gata sondajul. Vom vedea atunci pe cine susținem la sectoare, la Primăria Generală și la consiliile județene din țară, pentru că nu lăsăm țara pe mâna lor.” 

„Am vorbit cu Cozmin Gușă și ne-a transmis că nu mai vrea să revină în politică, dar trebuie să avem grijă la unele aspecte. Din ce am văzut la voi și din ce am vorbit cu Cristian Popescu Piedone, e un om respectat, a citit mai multe biblioteci decât a citit întregul Parlament român și este o voce suveranistă care se pliază perfect pe profilul alegătorului AUR”, a explicat Simion.

În plus, întrebat dacă scenariul în care Piedone se aliază cu AUR și îi ține spatele lui Cozmin Gușă este veridic, Simion a replicat: „Asta ne-a spus în toate discuțiile Piedone, că dacă e cotat pe locul 2, vine în spatele nostru. Nu știu dacă se retrage sau va fi retras Piedone, dar dacă Gușă sau oricine alticineva stă în cercetările pe care le facem și în simpatia populară mai bine decât alt candidat, chiar și decât Piedone, atunci acesta va fi candidatul nostru. Nu ne dam în lături, trebuie să-l batem pe Nicușor Dan și indiferent de numele candidatului o să o facem.”

Articolul precedentSituație „dificilă” pentru trupele Kievului în Donbas. Drone kamikaze, doborâte deasupra unor regiuni ucrainene
Articolul următorPraf saharian peste România. Zonele lovite de de ploi sângerii, murdare, și furtuni violente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.