Atitudinea sfidătoare a unui șofer din Ciugud a fost ”răsplătită” cu o noapte în arest

La data de 28 octombrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat de 35 de ani, din comuna Ciugud, județul Alba, care este cercetat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, faptă  prevăzută și pedepsită de art. 371 din Codul Penal și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 339 din Codul Penal.

În fapt, în data de 26 octombrie 2020, în urma unei sesizări privind ocuparea abuzivă a unui loc de parcare, un echipaj din cadrul Poliței Locale Alba Iulia a intervenit pe B-dul 1 Decembrie 1918, în zona blocului M5.

În parcarea blocului se aflau mai multe persoane care aveau o dispută legată de dreptul de a parca în zonă. Imediat, în urma apelului făcut de una dintre persoanele implicate în dispută, în zonă a apărut bărbatul de 35 de ani, din Ciugud, care și-a lăsat autoturismul pe stradă și a început să se manifeste agresiv verbal, adresându-le polițiștilor locali expresii injurioase și jignitoare și tulburând liniștea publică din zonă.

Acesta ar fi refuzat, vreme de mai multe minute, să-și mute autoturismul care bloca o stradă cu sens unic.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentCoșmarul fără sfârșit! 5 ani de la incendiul din Clubul Colectiv – niciun vinovat!
Articolul următorLa 14 ani s-a urcat la volanul unei mașini și a ieșit la plimbare! A dat nas în nas cu polițiștii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.