Aproape 400 de amenzi aplicate în două zile

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii din judeţul Alba au aplicat aproape 400 de amenzi şi au reţinut 19 permise de conducere în cadrul unei acţiuni de creştere a siguranţei rutiere.

În perioada 12 – 13 octombrie 2019, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linia poliției rutiere, au desfăşurat o acţiune care a avut ca scop creşterea siguranței rutiere şi combaterea infracţiunilor şi contravențiilor comise de către participanţii la traficul rutier.

S-a acționat, în principal, pentru combaterea excesului de viteză și pentru depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranța rutieră, conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 370 de abateri de natură contravenţională, din care 216 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reţinute 19 permise de conducere, din care 6 pentru viteză și 4 pentru alcool și au fost constatate 10 infracţiuni la regimul rutier.

Articolul precedentAur și argint pentru sportivii CS Unirea la Concursul Național de Judo Ne Waza
Articolul următorȘoferi băuți la volan, fără permise de conducere și cu auto neînmatriculate, prinși în Alba

Comments are closed.