Antreprenorii mai au la dispoziție doar 8 zile pentru a se înscrie în cadrul programului Start-Up Nation 2022

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a anunțat ieri faptul că antreprenorii care doresc să obțină o finanțare de până la 200.000 lei mai au la dispoziție doar 8 zile pentru a se înscrie în cadrul programului Start-Up Nation 2022. Termenul limită este 01 septembrie, ora 20:00.

Înscrierile se fac exclusiv online, în cadrul aplicației IMM Recover (granturi.imm.gov.ro). Aplicanții cu profilul, user și parolă generate, vor putea completa, semna electronic, încărca și ulterior transmite formularul de înscriere.

MAT amintește faptul că în cadrul celei de-a treia ediții a programului există doi piloni: Este vorba despre Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora. Astfel, antreprenorii români stabiliți în țară, cât și cei plecați peste hotare, dar care doresc să se întoarcă acasă pentru a investi într-o afacere, au posibilitatea de a obține finanțare.

Până la acest moment (24 august 2022), 6.461 de antreprenori s-au înscris pentru Pilonul I (Start-Up Nation România) și 212 pentru Pilonul II (Start-Up Nation Diaspora).

Puteți afla mai multe informații de aici sau apelând la numărul de call center 0219059. 

Articolul precedentRomânii din Ungaria, îndemnați să-și declare identitatea NAȚIONALĂ la referendum
Articolul următorAFIR | Peste 3,9 milioane euro solicitați de fermieri într-o singură săptămână pentru decontarea primelor de asigurare din PNDR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.