Dintr-un oraş micuţ dar încărcat în tradiţie înpletitiă cu povestea sărbătoriilor, ansamblul Tradiţi Uiorene, formata din copii preşcolari, au dorit să aducă vestea bună în inima tuturor romănilor prin intermediul canalului Pro Tv Bucureşti din cadrul emisiuni La Maruţă.

Copiii Au fost primiţi cu mare drag şi bucurie de Cătălon Măruţă. În cadrul programului copiii din ansamblu Tradiţi Uiorene au colindat şi au jucat jocul caprei ce din strabuni se ştie că aduce belşug şi prosperitate, momentul a fost cu adevărat emoţionant când in cadrul programului a colindat grupul de copii, cel mai tănar membru avănd vărsta de 4 ani. Prin acest moment s-a deschis inima şi sufletul de copil al fiecărui român, timpul stând în loc pentru o clipă în care valorile creştine împletite cu tradiţia străbună ne-a reamintit de Unitatea şi Dragostea poporului Român. Copiii au fost răsplătiţi cum se cuvine cu bomboane şi multe zâmbete creatoare de speranţă.

Coordonatorul acestui eveniment de emoţie şi unitate a fost realizat de doamna Liana Stoica, Director al Casei de Cultură Ocna Mureş