În cursul zilei de 20 noiembrie bărbatul reținut pentru tâlhărie calificată a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Nicolae Tiberiu Drăgoi a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat bănuit de tâlhărie. Acesta, în timp ce se afla în scara unui bloc din Alba Iulia, ar fi atacat-o pe o tânără şi i-ar fi sustras telefonul mobil şi portmoneul.

La data de 19 noiembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat de 33 de ani, din municipiu, ca persoană bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 17 noiembrie 2018, în timp ce se afla în scara unui bloc de locuinţe din Alba Iulia, ar fi lovit-o pe o tânără, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, ce aştepta liftul şi i-ar fi sustras telefonul mobil şi portmoneul.

Polițiștii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia sunt Daniel, Mădălin și Marcel.

Deoarece fata agresată nu își aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase cazul nu a fost unul ușor.

Tânăra știa doar că îi lipsește telefonul mobil și portofelul.

Tinerii polițiști i-au refăcut traseul din acea zi după ce prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită la blocul unde s-a întâmplat totul.

Tinerii polițiști au cerut filmările de pe camera de supraveghere și au fost oripilați de ce au văzut.

Identificarea și prinderea agresorului nu a mai fost decât o chestiune de timp.