AFC Unirea 1924 Alba Iulia, CSȘ Blaj și ACF Metalurgistul Cugir 1939 s-au calificat la faza regională a Ligii Elitelor U15

AFC Unirea 1924 Alba Iulia (câștigătoarea seriei 1), CSȘ Blaj (câștigătoarea seriei 2) și ACF Metalurgistul Cugir 1939 (câștigătoarea seriei 3) s-au calificat în faza regională a Ligii Elitelor U15.

Rezultatele și clasamentul seriei 1 pot fi văzute AICI.

Rezultatele și clasamentul seriei 2 pot fi văzute AICI.

Rezultatele și clasamentul seriei 3 pot fi văzute AICI.

Etapa/faza a II-a – ETAPA REGIONALĂ va avea loc în perioada 27 octombrie 2018 – 13 aprilie 2019.

Regulamentul competiției organizate de Federația Română de Fotbal poate fi citit AICI.

Echipele care nu s-au calificat în faza a II-a vor rămâne la AJF Alba, care va organiza campionatul județean U15, la finalul căruia vom desemna campioana județeană, care nu se va mai califica la o altă fază regională.„, spun cei de la Asociația Județeană de Fotbal Alba.

Campionatul județean va începe cu două serii, prima etapă urmând să aibă loc în data de 27 octombrie.

La finalul etapelor (tur-retur) din cele două serii, echipele clasate pe primele două locuri din fiecare serie, vor juca între ele (un singur joc, pe teren neutru), pentru a se stabili podiumul (1-2-3).

Echipele clasate pe primul loc vor juca pentru titlul de campioană județeană, iar echipele clasate pe locul doi, pentru ocuparea locului trei al campionatului.

Echipele care doresc participarea în campionatul județean, sunt rugate să transmită în scris o cerere în acest sens, către secretariatul AJF Alba, până vineri 19 octombrie 2018.

Federația Română de Fotbal a aprobat o perioadă de transferuri (15-19 octombrie 2018), pentru echipele participante în campionatul juniorilor U15.

Articolul precedentCirculația rutieră închisă pe Podul Vezii din Blaj
Articolul următorS-a semnat contractul de execuție a rețelelor de apă și canal din Pâclișa și Țelna