Acțiune de amploare în Blaj și localităţile rurale arondate

Acţiune de amploare cu efective suplimentare desfășurată în municipiul Blaj şi pe raza localităţilor rurale arondate. Poliţiştii au legitimat 171 de persoane şi au controlat 116 autovehicule şi 9 societăţi comerciale.

Aceștia, au efectuat două percheziţii şi au reţinut 3 persoane bănuite de săvârşirea a 10 infracţiuni de furt şi tentativă de furt.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Municipiului Blaj au organizat ieri, 10 ianuarie 2019, o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Blaj şi în localităţile rurale arondate acestuia.

În total, la acţiune au participat 52 de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, criminalistic şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 171 de persoane şi au fost controlate 8 societăţi comerciale.

De asemenea, s-a urmărit identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 116 autovehicule.

Poliţiştii au constatat 9 infracţiuni, din care 3 de natură judiciară şi 6 silvice, au identificat şi reţinut 3 persoane bănuite de săvârşirea a 10 fapte de furt şi tentativă de furt şi au confiscat bunuri în valoare de 1.727 lei.

Totodată, au fost constatate 97 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 30.365 lei, din care 12 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, 66 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 7 la Legea 12/1990 privind comerţul, 3 la Legea 333/2003 privind paza bunurilor, iar restul la alte acte normative.

În cadrul acestei acţiuni au fost reţinute două permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Articolul precedentAccident la Petrești. Un șofer a lovit cu mașina un bărbat
Articolul următorSanctitatea Sa Papa Francisc vine la Blaj