Acţiune comună a poliţiştilor din Cluj, Sălaj, Bihor, Mureș, Alba, Bistrița-Năsăud și Maramureș pentru prevenirea accidentelor rutiere (FOTO)

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri clujeni acționează în continuare, activitățile întreprinse vizând prevenirea evenimentelor rutiere prin prezența în trafic și depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele de circulație.

Ieri, 6 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj, cu sprijinul Serviciilor Rutiere Sălaj, Bihor, Mureș, Alba, Bistrița-Năsăud și Maramureș au desfășurat o acțiune cu forțe mărite în întregul județ, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, dar și pentru prevenirea și combaterea evenimentelor negative în trafic.

Astfel, în urma acțiunilor din teren întreprinse în intervalul orar 08.00 – 14.00,  au fost aplicate 572 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, au fost reținute 60 de permise de conducere, 35 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentGuvernul a alocat peste un miliard de lei, din Fondul de rezervă, pentru proiectele locale
Articolul următorDobânzile cresc brusc. Indicele ROBOR la trei luni a urcat la 2,07%

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.