Acţiune a polițiștilor rutieri soldată cu permise reținute și amenzi usturătoare

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat 500 de amenzi şi au reţinut 31 de permise de conducere în cadrul unei acţiuni de creştere a siguranţei rutiere, care s-a desfăşurat în săptămâna ce se încheie.

În perioada 20 – 23 mai 2019, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranței rutiere şi combaterea infracţiunilor şi contravențiilor comise de către participanţii la traficul rutier.

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 560 de abateri de natură contravenţională, din care 192 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 9 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 9 pentru neacordare de prioritate vehiculelor, 73 pietonilor care s-au angajat în traversări prin loc nepermis, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 31 de permise de conducere, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune de conducere fără permis.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 81.200 lei.

Articolul precedent63 mc de lemn fără acte confiscați de la o firmă din Sebeş
Articolul următorBărbat reținut pentru că şi-a agresat concubina

Comments are closed.