A fost necesară intervenția cu focuri de armă pentru prinderea unui hoț în Sebeș

Luni dimineața, în jurul orei 02.00, polițiștii de investigații criminale din Sebeș, în timp ce acționau pe raza municipiului, au observat un bărbat, care avea fața acoperită și încerca să pătrundă în curtea unui imobil.

Unul dintre polițiști l-a somat și i-a solicitat să se oprească, însă bărbatul nu s-a supus somației, motiv pentru care polițistul a folosit armamentul din dotare și a executat două focuri de armă, în plan vertical.

S-a trecut la urmărirea individului, iar la scurt timp a fost identificat și reținut în incinta unei societăți comerciale, situată în imediata apropiere a locului unde a fost depistat inițial.

Tânărul în vârstă de 17 ani, din Sebeș,  este cunoscut cu antecedente penale și se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind cercetat pentru mai multe fapte de furt.Pe numele său, a fost întocmit un nou dosar penal, pentru  tentativă la furt calificat și urmează ca polițiștii să informeze magistrații în legătură cu încălcarea  măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Articolul precedentDSP Alba propune CARANTINĂ TOTALĂ pentru o comună din Alba după ce au fost depistate 11 cazuri de COVID 19.
Articolul următorAlba : 49 de cazuri de coronavirus confirmate la nivelul județului. Un medic și două asistente de la un Centru de Dializă, infectați cu COVID 19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.