A efectuat plăți cu un card găsit, iar acum este în arest

Polițiștii din Alba Iulia au identificat și reținut un tânăr de 20 de ani, care după ce ar fi găsit un card bancar, în loc să-l predea autorităților, ar fi efectuat mai multe plăți cu acesta. Tânărul este cercetat pentru însușirea bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare, în mod fraudulos.

 

La data de 7 octombrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut un tânăr, de 20 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

 

La data de 6 octombrie 2021, acesta ar fi găsit, pe o stradă din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia, un card bancar, pe care, în loc să îl predea autorităților sau persoanei care l-a pierdut, l-ar fi utilizat, la diverși comercianți, efectuând un număr de 12 plăți, cu valori mai mici de 100 de lei.

 

Prejudiciul total cauzat este în valoare de 800 de lei.

 

Tânărul era cercetat, sub control judiciar, pentru alte fapte penale, în principal furturi, săvârșite în lunile august și septembrie ale anului 2021.

 

În cursul zilei de azi, 08 octombrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentSăltat de polițiști după ce a fost prins drogat la volan
Articolul următorTrei hoți din Alba vor sta în arest 30 de zile! Cum operau aceștia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.