”Aripi de culoare”, expoziția de pictură a Dianei Todoran

Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba a găzduit expoziția de artă ,,Aripi de culoare”, un eveniment ce vine în mod fericit să dea culoare cărții și serviciilor de bibliotecă.

Întregul eveniment a fost gândit ca o întâlnire de suflet între pictorița de doar 13 ani, Diana Todoran, care și-a deschis sufletul larg în fața celor prezenți dăruindu-le o minunată călătorie printre gândurile ei expuse în tablouri și versuri.

Managerul Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba, Silvan Stâncel a deschis vernisajul expoziției. Acesta a lăudat curajul Dianei Todoran de a ieși în public cu o expoziție de pictură și poezie de talie profesionistă.

Doamna Laurenția Stoia, profesor de arte plastice, a vorbit despre harul Dianei și valoarea lucrărilor expuse.

Mama Dianei, doamna Mihaela Todoran a avut ultimu cuvânt în prezentarea Dianei și a expoziției.

Doamna Todoran a mulțumit pentru sprijinul acordat atât colectivului bibliotecii, domnului manager personal cât și celor două profesoare ce au îndrumat pașii tinerei artiste în tainele artelor plastice.

Diana Todoran este elevă în clasa a VII-a la Școala ,,Sfântul Iosif” din Alba Iulia, și frecventează cursurile cercului de pictură coordonat de profesoarele Laurenția Stoia și Anamaria Jilinschi reușind în scurt timp să-și realizeze un bogat portofoliu de lucrări de artă plastică. Alături de lucrările de artă plastică, Diana le-a oferit celor prezenți un cadou inedit: răvașe cu versuri semnate de ea, un talent dobândit de la bunicul ei.

Articolul precedentAcțiune în forță a polițiștilor din Ocna Mureș
Articolul următorLucrări în grafic la bazinul acoperit de înot din Blaj

Comments are closed.