Substanțe periculoase confiscate în urma unor percheziții

Polițiștii din Alba au continuat seria verificărilor la societățile comerciale care desfășoară activități în domeniul fito–sanitar. Au fost indisponibilizate 112 kilograme și 56 de litri de biocide și produse de protecția plantelor. 

La data de 18 martie 2021, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 4 percheziții la două societăți comerciale din județ, care sunt bănuite că nu au respectat normele legale privind operațiunile cu produse de protecție a plantelor.

 

 Polițiștii au identificat 112 kilograme și 56 de litri de biocide și produse de protecție a plantelor, pe care le-au indisponibilizat.

 

La acțiune au luat parte și polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și polițiști din Ocna Mureș.

 

Cercetările sunt continuate.

 

Pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și prevenirea situațiilor de risc, polițiștii vor intensifica acțiunile de verificare a legalității activităților operatorilor economici care utilizează produse de protecție a plantelor și substanțe utilizate în igiena si sănătatea publică.  

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentIubitul violent din Blaj, arestat preventiv
Articolul următorFirmă care execută lucrări de amenajare a cavourilor , calcată de hoți! Ce au furat aceștia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.