„Despre curaj și lașitate” este tema lunii octombrie a Seratelor Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Vineri, 25 octombrie 2019, începând cu orele 18:00, la sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va avea loc o nouă ediție a proiectului Seratele Bibliotecii, într-un spațiu al cărții ce asigură ambianța necesară unor astfel de întâlniri. Tot aici, celor prezenți, le stă la dispoziție o colecție importantă de carte și alte genuri de publicații, cunoscut fiind faptul că Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba este o bibliotecă enciclopedică, putând să pună la dispoziția celor interesați, cărți și publicații seriale din toate domeniile de activitate.

Tema propusă pentru a fi dezbătută în luna octombrie în cadrul seratelor este Despre curaj și lașitate.

Seratele Bibliotecii sunt gândite de organizatori și parteneri în așa fel încât dialogul împletit cu muzică să aducă pentru toți cei prezenți liniștea și pacea unor întâlniri de suflet.

Subiectul a fost propus la ediția anterioară și va fi dezbătut în cadrul unui dialog moderat de părintele Pimen de la mănăstirea din Oarța de Sus.

Schimbul de idei și informații pe o temă dată va fi însoțit, de momente muzicale de cea mai bună calitate, într-o atmosferă pe cât de plăcută, pe atât de interesantă.

Seratele bibliotecii se desfășoară lunar, în parteneriat cu Asociația „Sfânta Magdalena” din Oarța de Sus.

Articolul precedentIonuț Zincă – medalie istorică pentru orientarea din România la Jocurile Mondiale Militare
Articolul următorGarda Apulum, spectacol aniversar, în Cetatea Alba Carolina

Comments are closed.