Persoane din Alba implicate într-un accident cumplit pe DN 66

Tragedie, în această după-amiază, pe Drumul Naţional (DN) 66, între Haţeg şi Călan. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar o alta a suferit leziuni grave, în urma unui accident de circulaţie. Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune violentă, scrie realitateadehunedoara.net

Mai multe echipaje de salvare, de pompieri şi poliţie s-au deplasat la faţa locului. O femeie a decedat pe loc, în urma impactului, medicii au încercat să-i salveze viaţa unui tânăr de 33 de ani, aflat în stop cardiorespirator, însă, eforturile lor au fost în zadar. Un alt bărbat, de 68 de ani, a fost transportat de urgenţă la spital cu mai multe răni grave.

Totul s-a întâmplat în afara localităţii hunedorene Bretea Streiului. Poliţiştii spun că, din primele cercetări reiese că, tragedia s-ar fi produs în urma unei depăşiri neregulamentare, pe linia continuă.

„Un conducător auto, în vârstă de 68 de ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66, dinspre Haţeg spre Călan, a efectuat o depăşire neregulamentară (peste marcajul longitudinal continuu), a pătruns pe contrasens unde a tamponat frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, din Haţeg. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto de 33 de ani şi a unei pasagere, în vârstă de 64 de ani, din judeţul Alba, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier. De asemenea, a mai rezultat rănirea conducătorului auto de 68 de ani”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

La scurt timp, de la anunţarea accidentului prin 112, la faţa locului au ajuns echipaje de pompieri salvatori specializaţi în descarcerare şi prim ajutor de la Detaşamentul Hunedoara şi Punctul de Lucru Bretea, cu autospeciale mixte, o ambulanţă tip B2 şi două echipaje de la Serviciul de Almbulanţă al Judeţului (SAJ) Hunedoara. „Echipajele de intervenţie au găsit la locul accidentului o femeie de 64 de ani, decedată pe loc, şi alţi doi bprbaţi, aflaţi în stare gravă. Concomitent cu operaţiunile de extragere din autoturisme s-au desfăşurat şi acţiunile de asistare medicală. Un bărbat de 68 de ani a fost transportat în stare gravă la UPU Hunedoara”, a declarat şi maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

La rândul lor, medicii de la Ambulanţă spun că femeia de 68 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. În ceea ce îl priveşte pe tânărul de 33 de ani, acesta prezenta multiple traumatisme şi se afla în stop cardiorespirator, în momentul în care echipajele de salvare au ajuns la el. După 45 de minute de resuscitare, din nefericire, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Până la finalizarea cercetărilor la faţa locului, circulaţia pe DN 66 a fost întreruptă sau s-a desfăşurat alternativ pe un sens.

Articolul precedentPercheziții în Alba și Cluj la o grupare specializată în trafic de migranți și spălare de bani
Articolul următorPerformanță unică pentru minifotbalul din Alba Iulia la turneul regional de la Cluj Napoca

Comments are closed.