A murit văzându-și pădurea defrișată ! Afaceri monstruase închid gura autoritaților din Alba

Un preot de aproximativ 70 de ani a murit joi după ce a văzut că pădurea pe care o avea în proprietate a fost distrusă de hoții de lemne.

Auzind despre tăierile masive de lemne din zona Poșaga – Ocoliș” popa Cotui”, așa-i spuneau oamenii a venit în comună să meargă să își vadă pădurea care se află în zona Crăca. Imaginile dezastrului de pe munte i-au adus omului finalul, s-a stins de supărare. Pădurea din acea zonă a fost rasă cu o cruzime greu de explicat de oameni aflați în gașca primarului din Ocoliș. Reporterii nostri au descoperit mii de metri cubi tăiați ilegal, însă autoritățile nu au timp să se ocupe de situație.

Unul dintre aceștia este chiar cumnatul edilului care a fost prins de polițiști, miercuri în timp ce transporta cu un utilaj forestier material lemnos fără a avea documente. Adică furat, cel mai probabil din pădurea omului care și-a dat duhul.

Frăția din acea zonă a mafioților pare să prindă rădăcini tot mai adânci cu tentacule la cel mai înalt nivel. Vânătorile organizate acolo se transformă în business planuri care ulterior sunt puse în aplicare iar scopul este îmbogățirea prin defrișare a pădurilor din Apuseni. Poliţia nu face față iar autoritățile județului își plimbă fundul la întâlniri protocolare.

În Apuseni lege nu e, combinația dintre clanuri și corupția din sistem face prăpăd. Ca să ajungi la suprafețele de păduri distruse trebuie să o iei pe drumuri forestisre greu de identificat pe care doar localnicii le știu. Și teama îi ajută să uite.

Articolul precedentAccident în Alba Iulia. Două persoane au fost lovite pe trecerea de pietoni!
Articolul următorSeratele lunii martie la Biblioteca Județeană Alba

Comments are closed.